Fii susținătorul proiectelor noastre și alege să redirecționezi 20% din impozitul pe profit datorat statului către Asociația Pronutritie Mureș

Potrivit art. 8 din Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea, persoanele juridice române care efectuează sponsorizări beneficiază de reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizării, în condițiile legii. Companiile care fac sponsorizări scad din impozitul pe profit datorat statului suma sponsorizată, în limita maximă de 5‰ din cifra de afaceri și 20% din impozitul pe profit.

Procedura este simplă: se calculează suma aferentă celor 20% din impozitul pe profit al companiei și se încheie un contract de sponsorizare cu Asociația Pronutritie Mureș. Cheltuielile sunt deductibile, deci costurile pentru companie sunt zero.

Ne poți ajuta să ajutăm! Redirecționează 20% din impozitul pe profitul firmei tale!

Din orice venit, statul impozitează 16%. Din aceștia, 20% pot fi direcționați spre o organizație nonprofit. Banii nu mai ajung toți la stat, ci ajută un ONG să-și susțină financiar activitatea. Altfel spus, aveți posibilitatea să decideți ce se întâmplă cu banii din impozitele voastre. Și puteți decide să ne fiți alături.

Procedura de redirecționare este simplă:

#ALEGEȚI Asociația Pronutritie sau una dintre cauzele de care ne ocupăm.

#DESCARCĂRCAȚI și #COMPLETAȚI acest CONTRACT DE SPONSORIZARE. Detalii despre modalitatea de calcul, găsiți în GHID FISCAL REDIRECTIONARE 20% IMPOZIT PE PROFIT.

#TRIMITEȚI la sediul nostru contractul completat în două exemplare semnate și ștampilate. Îl semnăm și noi, îl ștampilăm și returnăm un exemplar firmei. Contractul reprezintă baza redirecționării cotei de 20% din impozitul pe profit.

Nu ai profit? Tot ne poți ajuta.

Chiar dacă firma nu are profit în prezent, aceasta are posibilitatea să facă sponsorizări. Pe măsură ce situația financiară a firmei se îmbunătățeste, aceasta își poate deduce sponsorizările făcute din impozitul pe profit viitor.

Tu alegi varianta prin care dorești să ne ajuți.

Descarcă documentele de mai jos: