Dispoziții generale:

Prin prezenta se stabilesc condițiile de vânzare a produselor din magazinul on-line asociatiapronutritie.ro  proprietatea Asociația ProNutriție Mureș, ONG legal înființat conform legilor romane, cu sediul social în Județul Mureș Loc. Cristești str. Vânătorilor nr 61 tel. 0756 429 772, email secretariat@asociatiapronutritie.ro

Folosirea acestui site, respectiv înregistrarea unei comenzi, implică acceptarea de către tine a prezenților termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, îți recomandam citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor. Ne rezervam dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără nicio notificare prealabilă.

Prin deținerea unui cont pe site-ul nostru, respectiv navigarea pe asociatiapronutritie.ro  înseamna ca ești de acord și accepți că, fără nicio notificare prealabilă să putem șterge sau adăuga orice informație pe site sau întrerupe orice activitate pe site.

Produsele:

Produsele comercializate de asociațiapronutritie.ro sunt produse noi, ambalate de asociațiapronutritie.ro și în momentul livrării sunt însoțite de factura fiscală, conform legislației în vigoare.

Acestea vor fi livrate în limita stocului disponibil, iar din acest motiv ne rezervam dreptul de a nu livra comenzile în cazul în care produsele dorite nu se mai regăsesc în oferta prezentata de asociatiapronutritie.ro.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot fi mici diferențe privitoare la culoare, aspect). De asemenea nu oferim nicio garanție, în afara de cele prevazute de legislația în vigoare, în ceea ce privește informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop.

Preturile produselor nu includ taxele de livrare.

Drepturi de autor:

Imaginile, conținutul, descrierile și denumirile sunt proprietatea personală asociațiapronutritie.ro sau a colaboratorilor ori a furnizorilor noștri.

Reproducerea, vânzarea, descărcarea, modificarea sau preluarea lor în scop comercial este strict interzisă. Denumirea site-ului și însemnele grafice sunt proprietatea personală Asociația ProNutriție Mureș și nu se pot folosi, prelua, modifica fără acordul scris al proprietarului.

Pentru a semnala încalcarea drepturilor de autor ne puteți contacta pe secretariat@asociatiapronutritie.ro

Conciliere interna gratuita:

În cazul în care există probleme referitoare la o comanda, puteți beneficia de o conciliere internă gratuită. Vă rugăm să o contactați pe adresa de e-mail secretariat@asociatiapronutritie.ro

Livrarea:

Livrarea se face în 24-48 de ore lucrătoare prin curierat rapid. Înaintea finalizării comenzii, te rugăm sa alegi modalitatea de livrare dorita, iar taxa de transport se adaugă automat la comanda ta ( Momentan disponibil doar transport prin curierat rapid ).

În cazul în care optezi pentru ore sau zile preferențiale, te rugam sa le menționezi la rubrica observații înaintea finalizării comenzii.  Respectarea cerințelor suplimentare se va face în funcție de disponibilitatea și programul serviciilor de curierat. Livrarea produselor se face în limita stocului disponibil. În cazul în care nu deținem produsul dorit pe stoc, ne rezervam dreptul de a nu onora comanda în cauza / de a întarzia comanda .

Termenul de livrare se aplică doar produselor care se află pe stoc în momentul depunerii comenzii. Pentru produsele care au specificată o altă dată de livrare în descrierea produsului, termenul de livrare se scurge din momentul datei precizate.

În cazul în care există suspiciuni cu privire la ridicarea coletelor, din diverse motive, ne rezervam dreptul de a expedia comanda, doar cu plata în avans.

În cazul în care coletul livrat nu este ridicat, ne rezervam dreptul de a expedia un alt colet, doar cu plata în avans.

 

Modalități de plată:

 

Modalitățile prin care poți achita produsele noastre sunt:

  • prin card bancar (plata online) prin euplatesc.
  • Cardurile acceptate sunt cele emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro).

 

Returnarea produselor:

 

Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanta, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.U.G. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achiziționează produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta aplicându-se definițiile cuprinse în O.U.G. 34/2014″.

Te rugăm să ne anunți în momentul în care dorești să efectuezi un retur, iar produsul returnat trebuie sa ajungă la sediul în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. De asemenea, te rugăm sa ne comunici intenția de a-ți fi înlocuite produsele sau de a-ți primi banii înapoi. Menționăm că produsele vor fi înlocuite în limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate doar dacă conțin eticheta intacta, factura în original și produsele nu prezintă semne ca ar fi fost folosite.

După primirea produselor returnate și verificarea acestora, îți vom expedia schimbul de produse. Pentru re-expedierea prin curier se va percepe înca o taxa de transport.

Dacă dorești returul banilor, aceștia vor fi rambursați prin card bancar în termen de 7 de zile conform Ordonanței de urgenta 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță, prin virament bancar în contul clientului .

Iți vom rambursa integral contravaloarea produsului și costurile de livrare, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul ca ai ales alta modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi. Beneficiile obținute în urma comenzii vor fi automat anulate, dacă, în urma returului nu se mai îndeplinesc condițiile de acordare a acestora.

De asemenea cheltuielile de re-expediere vor fi suportate de către client.

Garantia produselor:

Garanția produselor comercializate de Asociația ProNutriție Mureș este în conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare, și legea nr 449/2003, respectiv 30 de zile calendaristice.

Vă rugăm să respectați instrucțiunile de folosire. În cazul nerespectării instrucțiunilor de folosire, se pierde dreptul de garanție. De asemenea, vă rugăm să păstrați factura pentru a putea dovedi achiziționarea articolului în cauză de pe  fundatiaalextache.ro.

Magazinul online respectă garanția legală privind conformitatea produselor” sau “Garanțiile comerciale nu afectează garanția legala privind conformitatea produsului”conform Legii 449/2003.

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele măsuri de informare a consumatorilor:

Pentru ca e dreptul tău să îți spui părerea referitoare la bunurile și serviciile pe care le comercializam, ai posibilitatea de a suna la Protecția consumatorului,  telefon TEL INFO – CONSUMATOR: 0800 080 999, linie telefonica cu apelare gratuita. De asemenea, poți face sesizări cu privire la serviciile și produsele pe care ți le oferim, online pe  www.anpc.gov.ro,  prin scrisoare la adresa: Bucureşti, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, telefonic: 0759045333/0219551, prin e-mail:  office@anpc.ro. Program de funcționare al instituției: luni – joi: 08:00 – 16:30 / vineri: 08:00 – 14:00​

Date cu caracter personal:

La data de 28 decembrie 2015 a intrat în vigoare Decizia nr. 200/2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesară notificarea, precum și pentru modificarea și abrogarea unor deciziiemisă de președintele Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și publicată în Monitorul Oficial nr. 969 din 28 decembrie 2015.

Această decizie a fost emisă în temeiul prevederilor art. 22 alin. (9) din Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, conform cărora autoritatea de supraveghere poate stabili și cazuri în care notificarea nu este necesară.

Având în vedere necesitatea asigurării unei protecții eficiente a drepturilor persoanelor ale căror date cu caracter personal sunt supuse prelucrării, în special în cazul anumitor operațiuni de prelucrare care prezintă riscuri pentru drepturile și libertățile persoanelor fizice, prin această reglementare Autoritatea de supraveghere a stabilit situațiile în care se menține în sarcina operatorilor obligația de notificare raportat la natura datelor prelucrate, scopul prelucrării, la categoriile de persoane vizate sau la mecanismele utilizate pentru prelucrarea datelor.